Minden kategória

Főoldal>Rólunk

Az Echo Chemical Technology (Shanghai) Co., Ltd. -t a parabének és a nátrium -parabének hagyományos tartósítószereiből fejlesztették ki az 1990 -es évek óta. Az elmúlt 30 évben kibővítettük antiszeptikumok és tartósítószerek termékcsaládunkat, hogy megfeleljen Kína környezetvédelmi politikájának és a globális regisztrációk új trendjének.

1622615921548947

内 页 显示-成品 仓库 1

Hozzáférünk saját üzemeinkhez és a hozzájuk tartozó telephelyekhez Shanxi, Zhejiang és Shandong tartományokban. Az EC tech központja Sanghajban, Kína gazdasági központjában található. Az R&D Lab Guangzhou -ban, a személyi ápolási termékek végső zónájának központjában jött létre.

Az Echo Chemical Technology Co., Ltd. finom és speciális vegyszerekkel foglalkozik, beleértve az antiszeptikumokat, tartósítószereket, korpásodásgátló szereket a fertőtlenítőszerek, háztartási és intézményi tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, higiénia, személyi gondozás, gyógyszerek, bőr, peszticidek stb. Területén.

页 显示-成品 出厂 装卸

页 显示-设备

Az Echo csapata vegyész szakértők, akik körülbelül 20 éve foglalkoznak ezekre a termékekkel. Különösen jól ismerjük az ellátási láncot Klóroxilenol (PCMX), Diklóroxilenol (DCMX) és az upstream anyagok - downstream végső készítmények. A termelésben, az alkalmazásban és a nemzetközi üzleti életben szerzett tapasztalata révén az Echo meglehetősen hatékony támogatást tud nyújtani ügyfelei számára világszerte.


Az EchoChem előnyei:
* Vegyipari gyártási tapasztalat közel 30 év
* Széleskörű export tapasztalatok 20 év alatt
* Előny DCS technológia a gyártósorok
* GMP és ISO tapasztalatok a stabil és megbízható minőségbiztosítás érdekében
* Saját K + F és teszt laboratórium
* A vegyi zónák elkülönített telephelyei megfelelnek a kínai környezetvédelmi és biztonsági politikáknak a fenntartható ellátás biztosítása érdekében
* Alkalmazási megoldások
* Belső csomagoló dobgyártó létesítmények

. 页 显示-包 材 生产 线 1

. 页 显示-包 材 生产 线 2

未 标题 -2